Bli med oss på suksessen!

Lima Foto tilbyr fotografering og løsning akkurat slik foreldre vil ha det. Vi har fotografert tusenvis av barn i snart hele Norge og har fått masse positive tilbakemeldinger. Stadig flere skoler, barnehager og klubber velger oss og vårt tilbud til fotografering. Vi er foreldrenes førstevalg når de er involvert i valg av fotograf.

Vi er helt sikre på at foreldre, skoler, barnehager og klubber i resten av landets fylker vil være like positive til Lima Foto. Vi søker derfor etter fotografer som vil være med oss og ta suksessen rundt i landet.

Du er en dyktig fotograf som liker å fotografere barn. Du ønsker å bygge opp en egen portefølje og ser mulighetene slik vi gjorde det. Du presenterer deg selv og dine kvalifikasjoner for foreldre, skoler, barnehager og sportsklubber som den dyktige fotografen du er, sammen med vårt moderne, miljøvennlige og populære tilbud.

Du bestemmer selv hvem du skal fotografere og når du skal fotografere. Du står fritt til å ta alle de flotte bildene du selv ønsker å ta av barna. Vi gjør resten, det vil si at du slipper alle timene på kvelder og i helger med administrativt arbeid som følger med det å fotografere.

Store muligheter for god inntjening.

Med volumfoto vil du komme i kontakt med tusenvis av foreldre som trenger fotograf til: nyfødte, dåp, familie, bryllup, konfirmasjon og masse annet. Du får full opplæring i våre systemer og løsninger. Vi blir gjerne med deg ut og støtter deg i kontakt med skoler, barnehager og klubber.

Ta kontakt for en hyggelig prat om fremtidens volumfotoløsning!

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Morten Øyås

  Morten Øyås

  Daglig leder

  Ring meg gjerne for en hyggelig prat!
  9011 7699
  morten@limafoto.no