Lima Foto logo

Hvorfor digital skolekatalog?

10.11.2021

En skolekatalog som ikke blir slitt eller rotes bort. Egen katalog til hver forelder, som ikke innebærer at det trykkes eller betales noe ekstra. En digital skolekatalog er nyttig både for foreldre, skole og miljø!

 

I 2016 ble det trykket over 200 tonn med skolekataloger på papir i Norge. I 2009 ble den siste telefonkatalogen trykket på papir. Det er kanskje på tide at skolekatalogen også digitaliseres? Kanskje din skole også vil være med på å bidra til at Norge klarer sine utslippsmål?

En digital skolekatalog sparer miljøet!

Vi forstår at overgangen fra papirkatalog til digital katalog kan føles stor. Samtidig ser vi den som helt nødvendig. Den digitale katalogen reduserer blant annet behovet for papir, trykk og distribusjon. Dermed reduseres miljøbelastningen og verdifull natur kan spares. Viktig for oss, og for kommende generasjoner.

Nyttig for skolen!

En digital skolekatalog er et verdifullt verktøy for skoler og vikarlærere. Vikarlærere får en rask og enkel oversikt over elevene i klassen, og klikkbar innholdsfortegnelse og søkefunksjon gjør katalogen effektiv i bruk. En digital skolekatalog er også lett for skolen å distribuere, for eksempel via itslearning.

 

Flere gode grunner:

  • Gruppebilder og portrettbilder av alle
  • Enkelt å skrive ut enkeltsider
  • Tilpasset alle skjermstørrelser (PC, nettbrett og mobil)

 

Ønsker du mer informasjon om fotografering med Lima Foto? Send en e-post til kundeservice@limafoto.no, så tar vi kontakt!

Om Lima Foto

I november 2014 startet Lill Tonje, Lars og Morten Lima Foto. Vi hadde over 40 års erfaring til sammen i fotobransjen. Vårt mål var å tilby fotografering akkurat slik vi foreldre ville ha det. Det skulle være moderne, miljøvennlig og gi full valgfrihet.

I dag har Lima Foto fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet. Vi tilbyr skole-, barnehage- og klubbfotografering, og jobber hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for ledere av institusjonen, for de foresatte, og for modellene vi tar bildene av.