Markedets laveste priser + fri frakt og full valgfrihet. Ingen store dyre pakker, og ingen kjøpsplikt. I løpet av de 7 siste årene har vi opparbeidet oss stor erfaring med konfirmasjonsfoto. Mange flotte og moderne bilder å velge mellom for foreldrene. En enkel og rimelig måte å ta vare på flotte minner!

Referanser:
For oss har samarbeidet med Lill Tonje og Lima foto vært en fin opplevelse. Hyggelige og fleksible mennesker å samarbeide med, og ikke minst bilder av god kvalitet. Vi gleder oss til fortsettelsen!!!
Svein

Ungdomsdiakon, Nannestad kirke

Lima foto er raske og dyktige, og gjør en god jobb med fotograferingen av konfirmantene. Samarbeidet med dem oppleves svært positivt. De tar flotte bilder, og det kommer mange positive tilbakemeldinger fra konfirmantforeldre.

Einar

Prest, Nittedal sokn

Ja takk, vi ønsker mer informasjon:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon: (obligatorisk)

Kirkekontor

Melding

Direkte kommunikasjon med foreldre

Vi kommuniserer direkte med foreldre både før og etter fotografering. Ingen lapper eller brev.

Prisgunstig!

Vi har markedets laveste priser. Med fri frakt og ingen andre gebyrer.

Erfarne fotografer med moderne utstyr.

Vi tar moderne bilder og er flinke til og få frem de gode uttrykkene. Fotografer som jobber med å fotografere barn hele året.

Digitale bilder

Foreldrene kan kjøpe bilder digitalt, slik at de selv kan lage takkekort eller bruke bildene til andre fotoprodukter.

Full valgfrihet

Foreldrene velger selv akkurat hva de vil kjøpe. Vil de ikke kjøpe noen bilder er det helt greit for oss.

Bilder ved alteret

Vi tar unike bilder ved alteret, slik at foreldrene kan få et minne av den høytidelige seremonien (og ikke bare ryggen til konfirmanten).

Lima Foto har lang erfaring med å ta nydelige bilder av konfirmantene. Våre kunder har full frihet til å velge hvilke bilder de ønsker i vår moderne nettbutikk, og om de vil kjøpe bilder digitalt eller på papir. Våre kunder kan også velge mellom svært mange bilder. Vi tar en rekke ulike portretter, og foresatte får velge mellom dem alle.

Vi tar også mange forskjellige gruppebilder. Gruppebildene er navnsatte, slik at alle skal huske hvem de var konfirmant sammen med. Alle skal kunne velge et bilde der de selv synes de er fine! Våre kunder skal ha det enkelt. All kontakt foregår direkte på e-post med foresatte, og der foresatte ikke bor sammen bruker vi begges e-postadresse. I forkant av fotograferingen får foresatte en e-post med informasjon. Det følger med en link, hvor de kan gå inn å se på bildene av konfirmanten i ro og mak. Det er ingen papirlapper med beskjeder, ingen innlogging eller passord. Hele prosessen er enkel og sikker. Våre kunder kan velge betalingsmåte; faktura, kort- eller delbetaling.

Vi har markedets laveste priser + fri frakt og full valgfrihet. Ingen store dyre pakker, og ingen kjøpsplikt. I løpet av de 7 siste årene har vi opparbeidet oss stor erfaring med konfirmasjonsfoto. Det er to forskjellige måter vi kan gjøre fotograferingen på:

I Nannestad kirkekrets er det fotografering på en øvelse før konfirmasjon. Konfirmantene pynter seg og tar på finstasen. Så kommer vi og fotograferer gruppebilde og portrettbilde av alle inne og ute (hvis været tillater det). Dette er et veldig populært tilbud hos foreldrene. De kan da kjøpe flotte konfirmasjonsbilder før konfirmasjonen som de kan bruke til invitasjoner, takkekort og mange andre muligheter. Dette gir alle foresatte en rimelig mulighet til noen flotte bilder av en minnerik konfirmasjonstid.

I Nittedal kirkekrets fotograferer vi på konfirmasjonsdagen. Da møter konfirmanten opp 45 min før konfirmasjon. Vi tar portrettbilder før gudstjenesten. Rett etter gudstjenesten tar vi gruppebilde. Vi tar også noen unike bilder når konfirmanten er oppe hos presten og blir bedt for. I både Nittedal og Nannestad leverer vi digitale bilder til kirkene etter fotografering som de bruker i menighetsblad.

Eksempelbilder fra konfirmant fotograferinger i 2015: