Om Lima foto

I november 2014 startet Lill Tonje, Lars og Morten Lima Foto. Vi hadde over 40 års erfaring til sammen i fotobransjen. Vårt mål var å tilby fotografering akkurat slik vi foreldre ville ha det. Det skulle være moderne, miljøvennlig og gi full valgfrihet. Foreldre skulle forstå at det var de som var sjefen i nettbutikken, og at de hadde full valgfrihet.

Lars har laget vår egen softwareløsning slik at vi har full kontroll, og kan legge til nye funksjoner fortløpende. Vi snakket med utrolig mange foreldre i oppstarten og fikk masse gode tilbakemeldinger på hvordan den perfekte fotoløsningen skulle være.

Etter å ha fotografert over 160.000 barn har vi fått mange gode tilbakemeldinger på at det endelig finnes en løsning som tar foreldre på alvor. Vi fortsetter å utvikle oss i takt med tiden og tilbakemeldinger vi får. Vi bestreber oss hver dag med å holde oss moderne og miljøvennlige. Vi jobber også hver dag med tanke på at alt skal være så enkelt og elegant som mulig for ledere av instutisjonen, for de foresatte, og for selve modellene vi tar bildene av. Med Lima Foto skal ikke kun foreldre være svært fornøyde – vi har like stort fokus på brukervennligheten man møter før bildene ligger i nettbutikken!

Vi har i dag knyttet til oss flere fotografer rundt om i landet. Vi har plass til flere!

Prøv oss, da vel!

Morten Øyås
Morten startet i fotobransjen på slutten av det glade 80-tallet og har vært toneangivende i fotobransjen siden da. Morten har vært leder i Norges skolefotoforbund og har hatt verv i internasjonale fotoorganisasjoner. Startet Lima Foto i 2014 med mål om å levere en løsning slik foresatte vil ha det. Noen har til og med kalt det en foto revolusjon.

Lill Tonje Johansen Ristvedt

Lill Tonje startet i fotobransjen i 1996. Har vært rundt og besøkt mange tusen barnehager/skoler og klubber. Fotografert mange tusen barn på skoler/sportsklubber og i barnehager. Ønsker å gi skole/sportsklubb/barnehage en positiv opplevelse rundt fotografering. Har egne barn i barneskole og ungdomsskole som også spiller håndball og fotball. Var med på oppstarten av Lima Foto i 2014.

Lars Hvile

Lars startet som systemutvikler i 2003 og har utviklet totalløsninger for fotobransjen i hele sin karriere. En av de med mest erfaring i å utvikle gode systemer og løsninger for foto i Norge. Har egne barn i barneskolen. Lars sitt mål er at alle kunder skal være superfornøyde med kundeopplevelsen. Var med på oppstarten av Lima Foto i 2014.