Lima Foto logo

Ålesund

På jakt etter barnehage- skole eller sportsfotograf i Ålesund? Lima Foto avdeling Ålesund har dyktige lokale fotografer som besøker skoler, barnehager og idrettslag. De sørger for enkle, trygge og morsomme fotoopplevelser for store og små.

Gode grunner til å velge fotografering med Lima Foto:

  • Riktig pris: Vi holder prisene lave, og har alltid gratis frakt
  • Valgfrihet: Motta kun bildene du ønsker, digitalt, print eller begge 
  • Miljøfokus: Vi printer ingen bilder med mindre du ber om det
Landskapsbilde av Ålesund by

Barnehagefoto – gøy for barna, enkelt for de voksne

Med Lima Foto møter dere erfarne og dyktige fotografer i Ålesund og omegn, som ser verdien av en god og trygg opplevelse for alle involverte. Fra kommunikasjon med foreldrene under hele prosessen, til fotograferingen og selvsagt det endelige fotoresultatet!

Våre fotografer har erfaring med barnehagefotografering, og sørger for en enkel prosess for de ansatte i barnehagen. Det skal være enkelt å gjennomføre barnehagefotografering, og ikke minst gøy for barna!

Skolefoto med foreldres og skolens interesser i fokus

Lima Foto har flere dyktige og erfarne lokale fotografer i og rundt Ålesund, som gjennomfører fotografering med skolens og foreldrenes interesser i fokus. Resultatet er fornøyde kunder og en totalopplevelse vi er stolte av å levere!

Alle skal ha mulighet til å få med seg et minne fra skoletiden. Vi tilbyr full valgfrihet, lave priser og foto av høy kvalitet!

Sportsfotografering som fanger minner

Å fange idrettsglede, lagfølelse og vennskap i et bilde gjør at vi kan ta vare på de gode minnene. Bilder man kan se tilbake på resten av livet.

Våre fotografer er dyktige, fleksible og opptatt av å skape en god totalopplevelse for alle involverte. Vi tar bilder av høy kvalitet, som kan benyttes av både klubber, foreldre og idrettsutøvere. Gjennom sportsfotografering med Lima Foto, kan vi sammen forevige minner i et idrettslag eller en organisasjon i Ålesund.

Områdeansvarlig i Ålesund

Nils Peder er områdeansvarlig i Ålesund, og har lang erfaring innen skole- og barnehagefotografering. Ønsker du fotografering i Ålesund? Kontakt Nils Peder for mer informasjon eller for å avtale fotografering.

Portrettbilde av ansatt i Lima Foto