Lima Foto logo

Stavanger

På jakt etter barnehage- skole- eller sportsfotograf i Stavanger og omegn? Lima Foto avdeling Stavanger har dyktige lokale fotografer som besøker skoler, barnehager og idrettslag. De sørger for enkle, trygge og morsomme fotoopplevelser for store og små.

Gode grunner til å velge fotografering med Lima Foto:

  • Riktig pris: Vi holder prisene lave, og har alltid gratis frakt
  • Valgfrihet: Motta kun bildene du ønsker, digitalt, print eller begge 
  • Miljøfokus: Vi printer ingen bilder med mindre du ber om det
Bilde av hus i en gate i Stavanger

Barnehagefoto – gøy for barna, enkelt for de voksne

Med Lima Foto møter dere erfarne og dyktige fotografer i Rogaland, som ser verdien av en god og trygg opplevelse for alle involverte. Fra kommunikasjon med foreldrene under hele prosessen, til fotograferingen og selvsagt det endelige fotoresultatet!

Våre fotografer har erfaring med barnehagefotografering, og sørger for en enkel prosess for de ansatte i barnehagen. Det skal være enkelt å gjennomføre barnehagefotografering, og ikke minst gøy for barna!

Skolefoto med foreldres og skolens interesser i fokus

Lima Foto har flere dyktige og erfarne lokale fotografer i Rogaland, som gjennomfører fotografering med skolens og foreldrenes interesser i fokus. Resultatet er fornøyde kunder og en totalopplevelse vi er stolte av å levere!

Alle skal ha mulighet til å få med seg et minne fra skoletiden. Vi tilbyr full valgfrihet, lave priser og foto av høy kvalitet!

Portrettbilde av ansatt i Lima Foto

Områdeansvarlig i Stavanger

Lars Christian er områdeansvarlig i Stavanger og omegn, og har lang erfaring innen skole- og barnehagefotografering. Ønsker du fotografering i Stavanger? Kontakt Lars Christian for mer informasjon eller for å avtale fotografering.