Lima Foto logo

Om oss i Lima Foto

Lima Foto tilbyr skole-, barnehage- og sportsfoto på en trygg, miljøvennlig og effektiv måte, som gir mye verdi for pengene. Vår visjon er å gjøre fotografering mer miljøvennlig og tilgjengelig for alle.

Alle skal ha råd til et profesjonelt fotografi fra barnehagen, skolen og idrettslaget. Derfor tilbyr vi organisert fotografering av høy kvalitet til en fornuftig pris. Av hensyn til miljøet er alle våre produkter digitale. Foreldrene har full valgfrihet, og velger selv hvilke bilder de ønsker i papirform.

Landskapsbilde av Ålesund by

Våre avdelinger

Vi fotograferer på kryss og tvers i Sør- og Midt-Norge. Våre lokale fotografer har god kjennskap til områdene de fotograferer i, og har erfaring med både skole-, barnehage- og sportsfoto.

Du finner våre fotografer i disse områdene:

Vår historie

I november 2014 startet Lill Tonje, Lars og Morten Lima Foto. Vi hadde over 40 års erfaring til sammen i fotobransjen. Vårt mål var å tilby fotografering akkurat slik vi foreldre ville ha det. Det skulle være moderne, miljøvennlig og gi full valgfrihet.

I dag har Lima Foto fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet. Vi tilbyr skole-, barnehage- og klubbfotografering, og jobber hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for ledere av institusjonen, for de foresatte, og for modellene vi tar bildene av.

Visualisering av digitale bilder på telefon og nettbrett
Kvinnelig fotograf som ser inn i kamera

Kontakt Lima Foto

Ønsker du mer informasjon om fotografering? Send oss en henvendelse her.