Lima Foto logo
Portrettfoto av fotograf som holder et kamera.

Hils på fotograf Trine!

17.03.2022

Holder du til på Østlandet? Da har kanskje din skole, barnehage eller ditt idrettslag vært så heldige å ha fotografering med Trine? 😃

Trine har rundt 9 års fotoerfaring, og tar både barnehage-, skole- og sportsfoto 📸 Det gode humøret og den synlige arbeidsgleden gjør henne til en populær fotograf hos både barn og voksne.

Hva er det beste med å jobbe som fotograf?

Jeg ler hver eneste dag! Ingen dag er lik og det gir så mye glede av å gi andre glede i hverdagen. Har kjempegode kollegaer samtidig som jeg hver eneste dag får treffe mange nye mennesker.

Hva mener du er viktig når man skal fotografere barn?

Det er viktig å tørre å by på seg selv, gå ut av komfortsonen og tørre å gjøre det lille ekstra. Men det er også viktig å se an barnet og situasjonen og omstille seg til riktig «setting». Det er viktig at et hvert barn føler dette som en morsom og spennende opplevelse.

Hvorfor skal man benytte Lima Foto?

Lima har fotografer som brenner for yrket sitt. Fotografene er genuint interessert i at barna skal få en positiv opplevelse som de kan le av og fortelle om hjemme.

Er du på jakt etter fotograf til skole, barnehage eller klubb? Kontakt oss gjerne på e-post til kundeservice@limafoto.no 👋