Lima Foto logo
Bilde av leke i barnehage.

Hvordan foregår barnehagefotografering med Lima Foto?

11.03.2022

Våre fotografer er opptatt av å gjøre det de kan for å sikre en så god og enkel fotoopplevelse som mulig. Barnehagefotografering skal innebære trygghet for alle parter. Både for barna, foreldrene og de ansatte. Her gir vi deg et raskt innblikk i hva du kan forvente når du velger barnehagefotografering med Lima Foto.

En dyktig fotograf tar kontakt

Når dere velger fotografering gjennom oss blir dere først kontaktet av en av våre dyktige fotografer. Uansett hvilken fotograf det er snakk om, møter dere en erfaren fotograf som ser verdien av en god totalopplevelse. Alt fra kommunikasjonen dere imellom, til fotograferingen og det endelige fotoresultatet.

Når dere har funnet et tidspunkt som passer for både barnehagen og fotografen er det bare å glede seg til en morsom og fin fotoopplevelse. Dere vil motta all nødvendig informasjon i forkant av fotograferingen, og det er bare å ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Kommunikasjon med foreldrene

I forkant av fotograferingen bestemmer barnehagen hvem som skal fotograferes, og gir denne informasjonen til vår fotograf. Skal det for eksempel kun være de eldste barna, en bestemt aldersgruppe, eller skal alle barna fotograferes?

Vår fotograf tar seg av kommunikasjonen med foreldrene. Barnehagen trenger derfor ikke informere via skriv og lapper, noe som sparer både tid og papir. Fotografen tar kontakt med foreldrene, og informerer om fotograferingen og hvilke typer bilder vi skal ta.

Fotodagen: Gøy for barna, enkel for de voksne

En fotografering som ikke krever mye ekstra fra barnehagen? Det skal vi få til! Fotografene har god erfaring med denne typen fotografering, og vet hva som kreves for å sikre en god opplevelse for både voksne og barn. Det skal være enkelt og positivt for barnehagen å gjennomføre barnehagefotografering – det er både vårt og fotografens mål.

Hvordan kan vi engasjere barna og skape gode opplevelser og bilder? Heldigvis har fotografene både egenskapene og kunnskapen som trengs med seg i fotobagen, og tilpasser seg barna og barnehagene de kommer til.

Søskenbilde av en jente og gutt utendørs i barnehage.

Bilder på papir eller digitalt - det er opp til foreldrene

God kommunikasjon med både barnehagen og foreldrene er viktig for oss og våre fotografer, og etter fotodagen holder vi i all dialog med foreldrene.

Foreldrene skal slippe å få bilder i posten om de ikke ønsker. Derfor kan de velge om de vil kjøpe bildene i digital eller printet versjon. Det er ingen minimumsgrense for fri frakt på papirbilder, for det skal jo ikke lønne seg å kjøpe flere enn man egentlig har tenkt. At foreldre har valgfrihet er viktig for oss, og derfor mener vi disse løsningene er viktige.

Miljøhensyn er likevel hovedgrunnen bak våre bestillingsalternativer. Vi mener det er helt på sin plass å tenke nytt, og gjør de endringene som må til fra vår side for at miljøet ikke skal belastes mer enn nødvendig. For oss, naturen og kommende generasjoner.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål eller ønsker å avtale skole-, klubb- eller barnehagefotografering. Send en e-post til kundeservice@limafoto.no, så tar vi kontakt!