Lima Foto logo
Visualisering av digitale bilder på telefon og nettbrett

Hvorfor har vi digitale produkter?

02.05.2022

Det er enkle svaret er: Fordi vi mener det er til det beste for flest. Høres kanskje litt enkelt ut?

Vi kan forklare. Det er mange grunner til at vi har valgt å ta utgangspunkt i digitale produkter. Den første, og aller viktigste for oss, er av hensyn til miljøet. Gjennom å tilby digitale produkter som et utgangspunkt, velger man selv hvilke og hvor mange bilder man ønsker å bestille i papirformat. Dermed mottar du ikke papirbilder med mindre du har bestilt dem.

Gjennom et digitalt bildebibliotek står du fritt til å velge formatet du ønsker bildene i. Er det kun klassebildet som skal printes i førsteomgang? Eller er portrettbildet fra barnehagen akkurat den gaven du var på jakt etter til familien? Uansett hvor mange eller få bilder du ønsker i papirform, bestemmer du antallet helt selv og frakten er uansett gratis. Bildene har du jo digitalt også, og kan bestilles på papir ved en passende anledning. Økt valgfrihet for deg er blant de gode grunnene til at vi har digitale produkter.

Bilde av trær

Hvor ble det av den esken med bilder, igjen? Og den skolekatalogen kunne muligens trengt en runde med teip? Kanskje er dette helt ukjent for deg, men etter flere tiår i bransjen er vi rimelig sikre på at disse problemstillingene har dukket opp rundt omkring. De digitale produktene blir verken slitt eller borte i et flyttelass, noe som jo er en en viktig fordel. De er tross alt verdifulle minner som ofte bare blir viktigere med tiden.

Vil du ha mer informasjon om våre digitale produkter eller fotografering med oss?

Send en e-post til kundeservice@limafoto.no, så tar vi kontakt i løpet av kort tid.