Lima Foto logo

Ledig stilling: Freelance fotograf

Søknadsfrist: Løpende

Lima Foto er et selskap i stadig vekst, og vi trenger flere fotografer over hele landet!

Vi er alltid på søken etter flere dyktige fotografer og nye talenter. Hos oss får du mulighet til å fotografere for skoler, barnehager, bedrifter og idrettslag.

Vårt nettverk av fotografer samarbeider ofte på tvers av segmenter og fagfelt, og vi tror på at samspill med andre kreative kreatører øker både kunnskap, potensial og motivasjon.

Flere av våre fotografer har vært med siden oppstarten av Lima Foto, og flere av fotografene har flere tiår med erfaring fra bransjen. Erfaringen, rutinen og kunnskapen til disse fotografene er en uvurderlig ressurs for nye fotografer i nettverket vårt.

Visjonen for våre fotografer er at du skal kunne tilegne deg kunnskap, bygge nettverk, og utvikle deg raskt og kvalitetssikkert gjennom vår høysesong på høsten, slik at du skal kunne satse fullt og helt på foto, om dette er noe du har drømt om.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr full opplæring med både kursing og tilrettelagt veiledning for å sikre at du både har gode inntjeningsmuligheter, samt at du kan utvikle deg som fotograf.

Lima Foto tilbyr meget konkurransedyktige vilkår til våre fotografer, og vi har fokus på kvalitet, utvikling og arbeidsglede.

Om Lima Foto

Lima Foto tilbyr fotografering på skolens premisser. Enkelt, miljøvennlig og med full valgfrihet for foreldrene.

Lima Foto har fotografer med lokal tilknytning. Vi jobber hver dag for at totalopplevelsen skal være god for foreldre og skoleadministrasjon – ikke minst gøy for de yngste. Lima Foto har fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet.

Kontaktperson

Magnus Eikli
Fotoansvarlig

Telefon: +47 957 56 072

E-post: magnus.eikli@limafoto.no