Lima Foto logo

Lima Foto fyller 7 år!

03.11.2021

For nøyaktig 7 år siden startet vi Lima Foto! Det har vært år med mye jobbing og mye moro. Det blir ekstra gøy å jobbe hardt når vi har fått så mye positive tilbakemeldinger. Vi satte oss som mål å lage en løsning for oss foreldre, og basert på alle tilbakemeldinger vi får så har vi nok lykkes med det.

Er stadig flere og flere skoler, barnehager og idrettslag som oppdager at det finnes en utfordrer som leverer foto slik de og foreldrene vil ha det. Vi skal fortsette å jobbe for at foreldrene skal ha mange flotte bilder å velge mellom, med full valgfrihet og konkurransedyktige priser (og selvfølgelig fri frakt!)

Ønsker du mer informasjon om fotografering med Lima Foto? Send en e-post til foto@limafoto.no, så tar vi kontakt!

Om Lima Foto

I november 2014 startet Lill Tonje, Lars og Morten Lima Foto. Vi hadde over 40 års erfaring til sammen i fotobransjen. Vårt mål var å tilby fotografering akkurat slik vi foreldre ville ha det. Det skulle være moderne, miljøvennlig og gi full valgfrihet.

I dag har Lima Foto fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet. Vi tilbyr skole-, barnehage- og klubbfotografering, og jobber hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for ledere av institusjonen, for de foresatte, og for modellene vi tar bildene av.