Lima Foto logo
Ansatt fotograferer barn ute i natur. Foto.

Prissammenligning barnehage- og skolefoto 2022

10.11.2022

Hvert år gjennomfører vi en prissammenligning med de største aktørene innen barnehage- og skolefoto i Norge. I prissammenligningen sammenlikner vi priser på ferdig printede bilder, inkludert frakt og eventuelt fakturagebyr. Vår prissammenligning for 2022 viser at Lima Foto fremdeles er best på pris.

Kjøpet ble foretatt i nettbutikken til 5 av de største aktørene i bransjen, og inkluderer frakt og eventuelt fakturagebyr. Prissammenligningen er basert på følgende kjøp:

  • Portrettbilde 20×30 cm
  • Gruppebilde 20×30 cm

 

Aktørene som er med i undersøkelsen:

  • Lima Foto
  • Norsk Skolefoto
  • Smil Foto
  • Reimers foto
  • Iris Skolefoto

Kjøp av gruppebilde og portrettbilde

Grafen nedenfor viser prissammenlikning gjort på kjøp av gruppebilde og portrettbilde. Mellom Lima Foto og den nest billigste aktøren er det 67,- å spare ved kjøp av to bilder. Mellom Lima Foto og den dyreste aktøren er det 130,- å spare.

Prissammenlignings tabell med visning av kjøp av et gruppebilde og et portrettbilde. Prissammenligning gjennomført i 2022.

Kjøp av gruppebilde

Grafen nedenfor viser prisforskjeller ved kjøp av gruppebilde str 20*30 på papir. Mellom Lima Foto og den nest billigste aktøren er det 65,- å spare. Velger du Lima Foto fremfor den dyreste aktøren er det 99,- å spare.

Prissammenligning av et gruppebilde.

Hvorfor er Lima Foto billigst?

Hos Lima Foto legger vi aldri på fakturagebyr eller frakt, uansett størrelse på bestillingen. I tillegg er prisen per bilde lavere hos oss enn hos konkurrentene våre. Vi har like god kvalitet på printede bilder som våre konkurrenter.

Ønsker du mer informasjon om fotografering med Lima Foto? Send en e-post til kundeservice@limafoto.no, så tar vi kontakt!

Om Lima Foto

Lima Foto tilbyr fotografering på skolens premisser. Enkelt, miljøvennlig og med full valgfrihet for foreldrene.

Lima Foto har fotografer med lokal tilknytning. Vi jobber hver dag for at alt totalopplevelsen skal være god for foreldre og skoleadministrasjon – ikke minst gøy for de yngste. Lima Foto har fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet.