Lima Foto logo

Prissammenligning

05.11.2021

Misjonen til Lima Foto er at alle skal ha råd til skole- og barnehagefoto. Derfor er det viktig for oss å holde prisene lave, uten at det går på bekostning av kvalitet.

15. september 2021 gjennomførte Lima Foto en prissammenligning. Prissammenligningen er basert på kjøp av ett portrettbilde, 20×30 cm, og ett gruppebilde, 20×30 cm, med faktura der det var mulig, i nettbutikken til 6 av de største aktørene i bransjen. Faktura var ikke mulig hos Utestemme og Reimers foto.

Resultatet viser at det er mye å spare på skole- og barnehagefoto for foreldrene, og med lavere pris vil flere kunne sikre seg et minne fra barnas skole- og barnehagetid. Det mener vi er viktig!

Klassebilde – et minne for livet!

Spenningen når klassebildet kommer og minnene når man tar det frem igjen senere. Vi vet hvilken verdi et klassebilde kan ha for den enkelte. Derfor er lav pris grunnleggende for oss.

Og husk – med Lima Foto får du også alltid gratis frakt – uansett pris og størrelse på bestillingen.

Ønsker du mer informasjon om skole- eller barnehagefotografering med Lima Foto? Send oss gjerne en e-post på foto@limafoto.no, så tar vi kontakt!

Om Lima Foto

I november 2014 startet Lill Tonje, Lars og Morten Lima Foto. Vi hadde over 40 års erfaring til sammen i fotobransjen. Vårt mål var å tilby fotografering akkurat slik vi foreldre ville ha det. Det skulle være moderne, miljøvennlig og gi full valgfrihet.

I dag har Lima Foto fotografer med lokal tilknytning rundt om i landet. Vi tilbyr skole-, barnehage- og klubbfotografering, og jobber hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for ledere av institusjonen, for de foresatte, og for modellene vi tar bildene av.