Lima Foto logo

Skolefoto i Bergen

Lima Foto har erfarne lokale skolefotografer i Innlandet. Vi gjennomfører skolefotografering med skolens og foreldrenes interesser i fokus. Resultatet er fornøyde kunder og en totalopplevelse vi er stolte av!

Fotografering med Lima Foto inkluderer gratis digital skolekatalog, og alltid gratis frakt – uavhengig av bestillingens størrelse. For å sikre full valgfrihet kan du selv velge om du vil ha bildene digitalt eller på papir.

Hvorfor bør du velge Lima Foto ved skolefotografering?

Helt siden oppstarten i 2014 har vi i Lima Foto jobbet for å tilby fotografering med foreldrenes ønsker og interesser i fokus. Gjennom kvalitetsfoto til lav pris leverer våre dyktige fotografer mye verdi for pengene, med et ønske om at alle skal ha råd til skolefoto.

Skolefotografering med Lima Foto inkluderer:

  • Riktig pris: Vi holder prisene lave, og har alltid gratis frakt.
  • Valgfrihet: Foreldrene bestemmer selv hvilke bilder de ønsker å bestille
  • Miljøfokus: Velg mellom bilder digitalt eller på papir. Bildene printes ikke med mindre de er bestilt i papirform, og skolekatalogen er alltid digital.

Referanser

Fornøyde skoler og foreldre er viktig for oss! Her er hva noen skolene sier om skolefotografering med oss i Lima Foto:

Bøker, fargeblyanter og eple på en pult
Referanse

Referanse kommer

Barn som leker i skogen
Referanse

Referanse kommer

barn som løper i blomstereng
Referanse

Referanse kommer

Områdeansvarlig i Vestland

Thomas er områdeansvarlig i Bergen, og har over 20 års erfaring innen skole- og barnehagefotografering. Ønsker du fotografering i Vestland fylke? Kontakt Thomas for mer informasjon eller for å avtale fotografering

Portrettbilde av ansatt.