Lima Foto logo

Sportsfoto

Gi de gode idrettsminnene evig liv med lag- og sportsfotografering gjennom Lima Foto! 

Sportsfotografering som fanger minner

Å fange idrettsglede, teamfølelse og vennskap i et bilde gjør at vi kan ta vare på de gode minnene. Bilder man kan se tilbake på resten av livet. 

Våre fotografer er dyktige, fleksible og opptatt av å skape en god totalopplevelse for alle involverte. Vi tar bilder av høy kvalitet, som kan benyttes av både klubber, foreldre og idrettsutøvere. Gjennom sportsfotografering med Lima Foto, kan vi sammen forevige minner i et idrettslag eller en organisasjon.

Bildegalleri

Enkel lag- og sportsfotografering

Vi er opptatt av å gjennomføre sportsfotograferingen enkel for de voksne og gøy for idrettsutøverne. Ved å tilby rimelige priser og alltid fri frakt, gjør vi det mulig at flere å sikre seg et hyggelig minne fra barndommen og idrettslaget!

Gjennom sportsfotografering tar vi  8-10 bilder av hver utøver. Det er helt opp til foresatte hvilke bilder som bestilles hjem. Bildene kan mottas digitalt eller på papir, eller en kombinasjon. Dette gir valgfrihet for foresatte, og samtidig som det tar hensyn til miljøet!

Kvinnelig fotograf som ser inn i kamera

Kontakt Lima Foto

Ønsker du å vite mer om sportsfotografering? Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål eller ønsker å avtale fotografering.