Lima Foto logo
Bilde av sjø, naust og natur

Våre områder og lokale fotografer

25.04.2022

Fotografer på kryss og tvers

Du finner våre fotografer på kryss og tvers over store deler av Sør- og Midt-Norge. Fotografene har god kjennskap til områdene der de holder til, og noen har til og med selv gått på skolene der de nå fotograferer. Det er ekstra gøy for både fotografene selv og skolene.

Hvem møter du?

Holder du til i Trøndelag? Da er det kanskje Øivind eller Hugo som bidrar til en positiv barnehage- eller skolefotografering hos deg? Rundt om i Trøndelag finner du våre fotografer godt spredt, alle med lokal kunnskap om områdene de fotograferer i.

 

Den samme kjennskapen møter du hos våre fotografer i områdene langs kysten fra Midt-Norge og helt ned til Kristiansand. Som for eksempel Nils Peder – en trivelig og erfaren fotograf fra Nordvestlandet, som tar skole- og barnehagefoto i Møre og Romsdal og tidligere Sogn og Fjordane.

 

Er Bergen byen din? I så fall kan det være en av Vestlandets mest erfarne fotografer som besøker din skole eller barnehage. Thomas og resten av fotografene i Bergen og omegn sørger for gode fotoopplevelser for store og små.

 

I den sørligste delen av landet møter du Lars Christian og hans fotograf-team. De dekker Rogaland, Agder og Vestfold og Telemark, med både mye kunnskap og erfaring i fotoveska. Lars Christian er selv fra det glade Sørland, så godt humør er det heller ikke mangel på.

 

Vårt hovedkontor ligger i Lillestrøm utenfor Oslo, og fotografene som holder til her dekker områdene i og rundt Oslo. En av dem er faktisk en av Lima Fotos grunnleggere – Lill Tonje. Lill Tonje har lang erfaring med både klubb-, skole- og barnehagefotografering. Hun og resten av fotograf-teamet sørger for både gode opplevelser og resultater knyttet til fotografering rundt om i Oslo-området.

 

På jakt etter en dyktig og vennlig fotograf i Innlandet? Da kan vi anbefale Ola. Ola er fra Lillehammer, og er vår fotograf i Innlandet. Han bidrar til en enkel og positiv fotografering på skoler og i barnehager – både for barna og for de voksne.

 

Visualisering av områder på Norges-kart

Ønsker du mer informasjon om våre områder og lokale fotografer?

Send en e-post til kundeservice@limafoto.no, eller ta kontakt med fotografen i ditt område. Her finner du kontaktinformasjon til våre lokale fotografer.